Къде се намира лятната вила на Кирил Петков?

NetNews

Кирил Петков и съпругата му Линда откриха летния сезон още на Великден, когато бяха забелязани в морската си къща на брега на Лозенец. Имотът на премиера в елитния южен курорт се стопанисва от неговия баща Петко, който замина да „варди“ хасиендата им още в края на зимата, похвали се той във Фейсбук, цитиран от Флагман.

Къщата на Петкови се намира в най- апетитната част на Лозенец в близост до дивия плаж“ Корал“, който е любимото място за отдих на семейството, а премиерът от години се бори срещу застрояването там, докато с баща му всъщност вдигат имоти на същото място в разрез със закона. През 2018 година кметът на Царево бе разпоредил да се събори една от постройките към къщата на Петков, която влиза в общинска собственост. Въпреки че са спазили нареждането да я разрушат, четири години по-късно на същото място те отново имат импровизиран дървен бар с гледка към вълните, в който се опънали маси и хамаци, на които релаксират необезпокоявано.

Къщата на премиера на морето е на един етаж и е на първа линия – обградена от безкрайна зелена поляна и дива растителност. Целият парцел е заграден с бариери, а наоколо вили имат много техни семейни приятели. Около хасиендата на Петков са засети рози и други храсти. На метри от нея се намира луксозната хотелска резиденция на Евелин Банев – Брендо.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Акад. Георги Чернев откри в УНСС своя самостоятелна изложба

11 май е един важен за българската култура празник. На този ден в УНСС се учреди Алумни център. От 1989 г насам завършилите УНСС са над 100 000. Един от тях е акад. Георги Чернев, който е завършил МИО в УНСС през 1984 г. На 11 май акад. Георги Чернев […]