Лапорта: Преговорите с Меси вървят добре

NetNews

Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че разговорите за нов договор с Лионел Меси вървят добре, а също така клубът съвсем скоро ще обяви още нови попълнения. Актуалният договор на Меси изтича през юни и той е свободен да преговаря и да премине в друг отбор, но информациите от медиите във вторник навяват на мисълта, че новото споразумение между него и клуба предстои да бъде подписано.

"Говорим и разговорите вървят добре. И договорът на Меси, който вероятно ще подпишем, не зависи от одита, който се прави в Барселона. Преговорите с хората на Меси вървят добре, както казах. Надявам се, че така ще продължат. Все още нищо не е свършило, но ние знаем, че Лео иска да остане. Ще имаме повече информация за икономическото състояние, когато одитът приключи. Но ние сме били наясно от преди. И съм сигурен, че това е истина, когато Агуеро каза, че иска да играе заедно с Лео", заяви Лапорта по време на пресконференция днес.

Той говори по всички тези въпроси по време на представянето на Ерик Гарсия, който е второто ново попълнение през тази седмица след Серхио Агуеро. И двамата футболисти пристигнаха на “Камп Ноу”, след като договорите с предишните им отбори изтекоха. Лапорта добави, че привличането на още нови футболисти предстои, а попълването на състава с качество трябва да покаже на Меси, че отборът ще бъде конкурентен за новия сезон и той ще има с кого да играе.

"Не става дума за пари, когато говорим за Меси, и той проявява пълно разбиране. Това, което той иска, е да направим отбор, който е достоен да спечели Шампионската лига и Примера дивисион. Наясно сме, че трябва да обновим отбора, и работим по въпроса. Трябва да балансираме отбора, ще видите какво сме набелязали. Следващата седмица ще има още новини", добави президентът на каталунците. Халфът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум и нападателят на Лион Мемфис Депай, и двамата с изтичащи договори това лято, са много сериозно свързвани с преминаване в Барселона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Борисов: Готвят измама на изборите

"Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни?". Това написа в профила си във Фейсбук бившият премиер и настоящ лидер на ПП ГЕРБ Бойко […]