Лацио с изключително важна победа срещу Парма

NetNews

Лацио спечели с 2:0 гостуването си на Парма в мач от 17-ия кръг на италианската Серия "А". Мачът беше важен за "орлите" с цел съхраняване на шансовете и им за участие в Евротурнирите, докато "дуковете" продължават битката си за оцеляване в елита.

През първото полувреме не се стигна до гол.

В 55-ата минута Мануел Лазари центрира великолепно и Луис Алберто откри за 0:1. 12 минути по-късно дойде ред на Фелипе Кайседо да се разпише. Той вкара лесно отблизо, след перфектен пас на Сергей Милинкович-Савич за 0:2.

Домакините имаха предимство след двете попадения, но защитата на Лацио се справяше с техните набези.

След този важен успех Лацио събра 28 точки и е на осмо място. Тимът все още е в битка за челните места предивид голямата гъстота на отборите пред римляните в класирането. Парма остана на предпоследното 19-о място само с 12 точки. Все пак 15-ия Фиорентина е само с 3 точки повече.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дариткова: Имаме законопроект, който да позволи карантинираните да гласуват

"Имаме готов законопроект, който да даде възможност за гласуване на лицата, които са поставени под карантина или се намират в лечебни заведения", каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова по БНР. „Съгласно Изборния кодекс ангажимент за организацията на изборите е на правителството и на органите, които реализират конкретните […]