Левандовски отново настоява за трансфер в Барселона

NetNews

Роберт Левандовски е напът да забърка втори голям скандал в кариерата си, след като испанското издание Sport съобщи днес, че полякът е заявил за пореден път намерението си да напусне Байерн Мюнхен в посока Барселона.

По-рано пък от клуба заявиха недвусмислено, че мястото на централния нападател е на „Алианц Арена“ поне до края на контракта му, който изтича след една година.

През август „Лева“ ще навърши 34 години, което означава, че кариерата му върви към неминуем край и следващият му договор би могъл да се окаже и последен.

Първият скандал, който Левандовски забърка, бе през 2014 г., когато напусна Борусия Дортмунд със свободен агент, за да облече екипа на „баварците“. Тогава той разочарова мнозина от „жълто-черния“ лагер, като сред тях бе дори съотборника му – Марко Ройс.

Любопитно ще е да видим дали намерението му да напусне ще предизвика турболенция между Байерн Мюнхен и Барселона или всичките медийни публикации са били просто спекулации.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Германският министър на здравеопазването: Не изключвам нова вълна от щама Делта

Германският министър на здравеопазването Карл Лаутербах заяви пред в. „Райнише пост“, че не изключва възможността за нова вълна от опасния щам Делта на коронавируса. „Пандемията все още не е приключила. През есента вероятно ще има вълна от Омикрон. Възможно е обаче да се върне и по-опасният вариант Делта“, казва Лаутербах, […]