Левандовски си взе „сбогом“ с феновете на Байерн Мюнхен?

NetNews

Роберт Левандовски изглежда си взе „сбогом“ с феновете на Байерн Мюнхен в последния мач от шампионата срещу Волфсбург, завършил 2:2.

Полякът официално поиска трансфер, въпреки факта, че има още 12 месеца от контракта си с „баварците“, а слуховете все по-уверено го изпращат в посока Барселона.

33-годишният таран получи приза за голмайстор на Първа Бундеслига за седма година, изравнявайки и този рекорд на Герд Мюлер.

След края на мача той се присъедини към съотборниците си за традиционната последна обиколка на трибуните на „Алианц Арена“, но за разлика от останалите демонстрира много повече емоции. Някои дори забелязаха сълзи в очите му, а Томас Мюлер реши да успокои нападателя.

В социалните мрежи се появиха и много отрицателни мнения за „Лева“, тъй като голяма част от феновете на Байерн смятат, че той напуска клуба в момент, в който нещата не вървят достатъчно добре.

Предстои все пак да видим дали намеренията на Роберт Левандовски ще се потвърдят или той все пак ще остане в Германия, за да изпълни контракта си докрай.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Двоен ръст в незаконния износ на цигари от България

Двоен ръст в незаконния износ на цигари по границите ни от началото на годината. През изминалата седмица бяха открити рекордни за последните 4 години количества на ГКПП „Кулата”. В другия край на България само на „Дунав мост” 2 за първите 4 месеца на годината митничарите са заловили толкова контрабандни цигари, […]