Левски е много пред останалите отбори от efbet Лига

NetNews

Левски може да изостава със селекцията, но е много пред останалите отбори от efbet Лига. До момента "сините" са продали над 1800 абонаментни карти за новия сезон, както и 1700 фланелки. Това разкри управителят на клубния магазин Пламен Петров.

"Следим всички останали, а освен това си обменяне информация с останалите колеги. Затова спокойно мога да кажа, че нещата при нас стоят много по-добре. На ден се подновяват над 140 карти, което е доста добре", отсече Петров пред "Мач Телеграф".

"През септември започваме кампания за подновяване и на членските, което може да осигури един добър ресурс. Не сме спирали да работим и сме подготвили много изненади с изцяло нови продукти, които сме разработили", добави той.

На този етап на "Герена" се предлага само официалната синя мачова фланелка. Очаква се в скоро време да са налични и резервните – бяла и черна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шокиращо! ДПС взема четвъртия мандат в Ямбол с 615 гласа?

ДПС има вероятност да вземе четвъртия мандат от Ямболска област, научи NetNews от свой сигурен източник. Шокиращата вест идва на база направено разпределяне на мандатите при обработени 99,79% от протоколи и след преразпределяне на остатъците.