Левски играе контрола с украински гранд през май

AdminNetNews

Левски може да изиграе контролна среща с Динамо Киев. Това най-вероятно ще се случи на 17 или 18 май, твърди румънският сайт orangesport.ro.

Украинският гранд в момента е в северната ни съседка, където води подготовка, тъй като треньорът на тима Мирча Луческу е местен.

Приятелската среща трябва да се проведе в София, като все още няма потвърждение от нито един от двата клуба.

Динамо Киев ще изиграе няколко благотворителни срещи, а съперници на тима са ЧФР Клуж (20 април), Борусия Дортмунд (26 април), Динамо Загреб (28 април), Аустрия Виена (1 май), Базел (4 май), Рен (6 май) и Айнтрахт Франкфурт (22 май).

От клуба вече са отказали да пуснат своите украински национали за лагер в Словения на 29 април. Наставникът на Динамо Мирча Луческу бил на мнение, че играчите ще се подготвят по-добре, ако останат в отбора и изиграят въпросните контролни мачове, вместо да тренират под ръководството на Александър Петраков. Както е известно, Украйна ще се изправи срещу Шотландия на бараж за Мондиал 2022. Срещата трябваше да се играе през март, но беше отложена за 1 юни.

От Динамо са твърди в намерението си да пуснат своите футболисти на 23 май, когато е и официалната дата на ФИФА, а не по-рано. Последната контрола, планирана от украинския гранд е ден по-рано срещу сензацията в Лига Европа Айнтрахт Франкфурт.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Имотите на един от най-известните олигарси

Името на Роман Абрамович се свързва с притежаването на 50 луксозни имота в Лондон. Общата им стойност е 230 млн. паунда, като тук влиза и луксозно имение в Кенсингтън с 15 спални. В началото на март британското правителство наложи санкции на Роман Абрамович, който седмица по-рано се опита да продаде […]