Левски изби глобата от БФС

NetNews

Левски е успял да избие вече глобата, която му бе наложена от БФС за изцепките на феновете при загубата с 2:4 от Лудогорец. БФС наказа „сините“ да платят близо 10 000 лева, а освен това ги лиши от публика за домакинството на Пирин. От „Герена“ отвърнаха на призивите и пуснаха в петък виртуални билети за мача с „орлетата“.

Феновете реагираха и набързо бяха закупени над 1000 пропуска с колекционерска стойност. По този начин те набавиха сумата, която трябва да бъде преведена на сметката на БФС.

Иначе от Левски си поставиха сериозна цел – стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ да бъде напълнен виртуално, както се случи по време на извънредното положение при честването на ЧРД на клуба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кирил Петков: Свикналите да ползват държавни пари за бизнеса си много ги е страх

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България. Това заяви пред БНТ Кирил Петков от "Продължаваме промяната". "Диалогични […]