Левски и Ботев Пловдив може да останат без публика до края на сезона

NetNews

Стадион „Георги Аспарухов“ и тренировъчното игрище в Коматево може да останат без публика до края на сезона, ако Дисциплинарната комисия към БФС реши да приложи цялата строгост на закона срещу действията на двете агитки от дербито между Левски и Ботев Пловдив през уикенд, пише „Тема Спорт“.

Изданието смята, че поредната размяна на сигнални ракети и бомбички между най-крайните фенове на двата клуба би имало основание двата стадиона да бъдат затворени за зрители в оставащите мачове до края на сезона в Първа Лига.

„Сините“ трябва да приемат Лудогорец на 22 май, а „жълто-черните“ имат мач у дома срещу шампионите на 6 май и срещу Славия на 22 същия месец.

Припомняме, че и един полицай пострада при баталните сцени на „Герена“ на 30 април, след като бе ударен от бомбичка и трябваше да напусне терена на носилка.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ядосаха Лора Крумова в ефир

Зрителите не бяха виждали водещата Лора Крумова да прави това досега, но вчера на телевизионерката ѝ се наложи да прекъсне интервю и да направи забележка на колегите си зад камерите. По време на разговора си с братя Аргирови и Роси Кирилова изведнъж водещата на предаването „На Фокус“ прекъсна гостите си. […]