Левски официално се връща към корените си

NetNews

Днес официално беше основано сдружението „Левски на левскарите”. Датата 4 май не е избрана случайно, това е рождението на легендата Георги Аспарухов.

На 24 май, когато е рожденият ден на клуба, мажоритарният собственик Наско Сираков ще обяви повече подробности около идеята и ще призове „синята” общност да се включи към „Левски на левскарите”, като по този начин Левски ще се завърне към корените си.

На основаването на сдружението днес присъстваха представители на над 60 фен клуба от цялата страна. Беше избран Управителен съвет от 7 човека, а за председател Димитър Костадинов. Има и контролен съвет, като в него влизат трима души – Момчил Лазаров, Петър Ганев и Борис Касабов, съобщава Gong.bg.

На срещата присъстваха Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, които са съоснователи на „Левски на левскарите”.

През последните месеци те и идеолозите на сдружението посетиха редица градове, за да запознаят феновете на Левски с намеренията си и да отговорят на въпросите им.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Анелия: Ако още малко се бях забавила, щях да умра! Спасиха ме в "Майчин дом"

Талантливата и обичана родна изпълнителка Анелия е претърпяла животоспасяваща операция през изминалия уикенд и буквално няколко часа след като излиза от реанимация, показва изключителен героизъм и се качва на сцената на предаването „Като две капки вода”, където имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок гигантите KISS Пол […]