Левски привлича юноша на Арсенал

NetNews

Левски отново ще действа по схемата “Драган Михайлович” и ще се подсили със защитник от АПОЕЛ. Това е 21-годишният Христос Сиелис, пишат медиите в Кипър, цитирани от "Мач Телеграф". В момента той води преговори с гранда от Никозия, за да премине на “Герена” като свободен агент. Сиелис играе като централен защитник, а Живко Миланов не крие, че му трябват още попълнения там, след като бе принуден да ползва в така роля Симеон Славчев.

Останалите бранители са млади и зелени – Георги Александров и Томислав Папазов. Последният все още не е подписал официално със “сините”.

Сиелис е роден в Пафос, но още от дете е привлечен в школата на Арсенал. През 2017 година се мести при юношите на Гримзби, а след това в Шрюзбъри. Пратен е под наем в Хелисоуън Таун, а през 2019 година се завръща в родината си и става част от АПОЕЛ, където е предимно резерва. В кариерата си има общо 35 мача, в които е отбелязал 1 гол. Минал е обаче през всички видове формации на националните отбори на Кипър, а при мъжете има 3 двубоя – два в Лигата на нациите и дебют в контрола срещу Чехия.

Сиелис има да получава заплати от АПОЕЛ, който в момента е на подготовка у нас, затова се надява, че ще бъде пуснат без пари на “Герена”. Медиите на Острова на Афродита твърдят, че той се е договорил със “сините” да получава старта си заплата – 75 000 евро на сезон. С Левски ще подпише контракт за 2 години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Подробности за фабриката за ел.коли край Ловеч

От "Automotive Cluster България" изнесоха нова порция информация, свързана с построяването на фабриката за електромобили на e.GO у нас. Според нея, новото съоръжение ще бъде кибер-физичен близнак на интелигентната, базирана на принципите на индустрия 4.0, фабрика в Аахен, Германия, която е първата по рода си напълно свързана цифрова микрофабрика в […]