Ливърпул иска да си върне на Байерн за Мане, като привлече Гнабри

NetNews

В Ливърпул изглежда изпитват известно огорчение от раздялата със Садио Мане в посока Байерн Мюнхен, а новината от Sport, че Серж Гнабри може да поеме в обратната посока придава известно чувство за справедливост у феновете на „мърсисайдци“.

Германският национал отдавна е спряган за напускане, тъй като преговорите за нов договор не вървят по план, а настоящият му изтича след 12 месеца.

26-годишният Гнабри е ценен много високо в Бавария, тъй като се превърна от невзрачно хлапе от юношите на Арсенал в един от лидерите на „Бундестима“ през изминалите няколко години.

Ще е интересно да видим дали Ливърпул ще отправи оферта за фланговия нападател или ще изчака следващото лято, за да му предложи договор.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пълен провал! Ядрените преговори в Катар между САЩ и Иран са приключили без успех

Непреките преговори между Иран и САЩ за ядрената сделка със световните сили са завършили без резултат, предаде Асошиейтед прес, като се позова на иранската полуофициална информационна агенция Тасним. Все още няма коментар за края на преговорите от страна на САЩ и ЕС. Според агенция Тасним, която се счита за близка […]