Лидерът на СДС: Подкрепете ГЕРБ-СДС! Това е единствената възможност България да има дясно правителство!

NetNews

Лидерът на Съюза на демократичните сили Румен Христов, който е и водач на листата на коалицията ГЕРБ-СДС в 23-ти МИР в София отправи призив за мобилизиция на седесарите и десните избиратели на предстоящите избори.

„Скъпи седесари, скъпи приятели, десни демократи, антикомунисти! Предстоят важни избори. На тези избори единствената формация, която ще бъде дясна в следващия парламент е ГЕРБ-СДС. Моля ви, подкрепете ни! Това е важно, защото пътя, който започнахме през 90-те години към ЕС и НАТО трябва да продължи. Моля, подкрепете ни, защото само по този начин вие ще успеете да спрете похода на БСП към властта. Моля, подкрепете ни, защото мимикрията на тази партия, наречена Българска социалистическа, но по същество комунистическа партия продължава да се меси в съдбините на българските граждани. Затова нека да бъдем мобилизирани. Призовете вашите близки, вашите съседи на 4 април да гласуват с номер 28 в бюлетината за ГЕРБ-СДС“. Това заявява Румен Христов.

Структурите на СДС започнаха интензивни срещи по места за подготовка за вота.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Юлиана Кънчева: Полусестра ми е алкохоличка, кълнеше мама да умре

Юлиана Кънчева е звезда от хитовия през 90-те филм „Ла донна е мобиле” и красивото голо тяло от корицата на първия брой на българския „Плейбой”, но не успехите ѝ в шоубизнеса коментираме в настоящето интервю. Разговорът е фокусиран върху отношенията със сестра ѝ, която прави всичко по силите си, за […]