Лидерът на СДС се готви за гръмка победа с ГЕРБ на изборите

NetNews

Председателят на СДС Румен Христов, който е водач на листата на коалицията ГЕРБ-СДС в 23 МИР – София, заяви пред БНТ, че по негово мнение здравните власти в България се справят с коронавирусната криза.

„Властта е достатъчно твърда, но проблемът е, че не са произведени ваксини. 50 млн. дози са направени ЕС. Това прави само 10% от населението“, изтъкна Христов.

„Аз съм привърженик на обстоятелството ваксината да бъде одобрена от европейските регулатори. Така ще бъда по-спокоен за българските граждани“, заяви Христов по отношение на препаратите срещу COVID-19 на Русия и Китай

„Не е много сериозно да искаш да затворят другите, защото ти си затворен. Това е отчаян ход. Ние също сме критикували нашият партньор за забавянето на обезщетенията. Мисля, че мерките сработиха“, коментира той по темата за ресторантьорите и техния бранш.

„СДС даде публичност на програмата си още миналата година. По-малко държава, по-високи доходи и пенсии. Това сме заложили. Ние сме дясна партия. Ние сме по-радикална формация от ГЕРБ. Ние подкрепяме запазване на данъчните ставки. Но и искаме намаляне на ставките, които ще облекчат бизнеса“, изтъкна лидерът на СДС.

„За разлика от БСП ние искаме да увеличава доходите чрез увеличаване на икономическия растеж, т.е парите да бъдат изработени.“, обяви той.

„Искаме 1,5 милиарда лева повече да останат във фирми, а не да бъдат в държавата. Искаме да ги стимулираме повече“, каза той по отношение на бизнеса. „ГЕРБ-СДС ще бъде не само първа сила. Тя ще спечели с огромна разлика. БСП не може и не бива да бъде алтернатива. Ние сме единствените, които няма ги допуснем до властта. Защото винаги водят до разруха“, каза той по адрес на левицата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тези зодии се влюбват бързо и после страдат много

Дори когато са влюбени, някои хора успяват да запазят здравия разум. Но има и такива, които оставят емоциите да ги завладеят напълно и след известно време усещат горчивината на разочарованието. Астролози разкриха кои зодии се влюбват най-бързо и съжаляват след това, пише iwoman.bg. Близнаци Близнаците са общителни и весели хора, […]