Листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън“ – Ямбол, Станчо Ставрев отново е водач

NetNews

„Успехът ни е сигурен, влизаме с още по-голямо самочувствие и увереност в тази кампания, защото Ямбол показа, че иска да бъде част от промяната”. Такава заявка даде водачът на на Коалиция „Изправи се! Мутри вън“ Станчо Ставрев при регистрацията на листата в РИК. Формацията се явява в почти същия състав и подредба, както на изборите от 4 април. Тогава представителите на коалицията в Ямбол направиха изключително силно участие, получавайки 6 процента от гласовете в областта. Това бе и най-високият резултат на „Изправи се! Мутри вън“ в цялата страна.

Коалицията отново залага на  бившият заместник-кмет на община „Тунджа“ и народен представител в 45-тото НС Станчо Ставрев. Той е на 45 години, завършил е Балканистика във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Известен е в града и в областта с винаги активна гражданска позиция по обществени въпроси. Женен, с две деца .

Второто място е за коалиционния партньор от ЗНС – Петър Личев,на 42 г. Уважаван бизнесмен и коректен работодател. Петър Личев има опит в местната власт, тъй като е бил общински съветник в община „Туднжа“, а в момента е общински съветник в Ямбол.

Мими Караколева, координатор на Изправи се. Бг за област Ямбол, е на трето място в листата за народни представители. Тя е учител по български език и литература, има 6 годишен опит като журналист. Омъжена, в момента е в майчинство с втория си син.

Д-р Таня Георгиева, общопрактикуващ лекар, е на следващата позиция – 4-та. Д-р Георгиева живее и работи в гр. Стралджа. Тя е лекар, чиито пациенти й се доверяват напълно.

Капитанът на баскетболния отбор на Ямбол Стоян Петков отново е на 5-та позиция в листата. Той вече повече от 10 години успешно води отбора. Женен е и заедно със съпругата си се радват на две прекрасни малки момиченца.

Пламен Петров заема 6-тото място в листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън“. Той е на 26 години, завършил е Икономика и работи в семейния мебелен бизнес. Съвсем скоро Пламен и неговата бъдеща съпруга ще станат родители за първи път. Те са избрали да живеят в село Генерал Инзово, защото и двамата носят в сърцата си обичта към родния край.

На 7-мо място в листата е представител от община Елхово – Христо Иванов, на 51 години. Той завършва елховската гимназия в своя роден град, след което се дипломира като бакалавър със специалност „Мениджмънт“ в Тракийския университет. Живее и работи в гр. Елхово. Христо Иванов е собственик на компания за организиране на тиймбилдинг и активен туризъм – каяк, рафтинг, пейнтбол. Той самият е любител на екстремните преживявания, търсач на трюфели с верните си кучета, а в свободното си време свири на китара в рокбанда. Каузите, зад които е заставал многобройно, са свързани с опазването на природата ни. Има две големи деца- дъщеря на 27 год. и син на 26 години.

Пламена Парапанова е само на 24 години, но вече е с активна гражданска позиция. Тя е на осмо място в листата. Пламена е от село Бояджик и много се гордее с този факт. Тя завършва основното си образование в училището в селото, след което избира да учи в Професионална гимназия по икономика „Георги Стойков Раковски“ в Ямбол. Висшето си образование завършва в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност Право. Пламена работи като юрисконсулт в софийска строителна компания.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Президентът: Най-важна е инвестицията в образованието

От всички инвестиции най-важната е тази в образованието. Ако искаме да сме конкурентоспособни, е необходимо да разширяваме познанието и да се фокусираме върху практическите познания на младите хора. Образованието има трайна основа, само когато децата са стимулирани с практически знания и умения. Това заяви президентът Румен Радев, който днес посети […]