Лозан Панов: След 7 години битка с ВСС и политици, най-нормално е да продължа

NetNews

"През последните 7 години водих сериозна битка с Висшия съдебен съвет, както и с политици. Съвсем нормално е или да замълча, или да продължа. Съжалявам само, че Кристиан Таков не е сред нас". Това коментира кандидатът за президент Лозан Панов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Когато всички мълчаха, аз говорих. След всяко едно мое изявление, автоматично и последователно се намесваха институции, Висш съдебен съвет, етична комисия на Висш съдебен съвет, медиите. Ако в началото си мислих, че идеята е психически само да въздействат, след това имахме проверки от данъчните, след това имахме ревизионни актове и върху моята съпруга", допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Реал Мадрид поглежда към ас на ПСЖ

Испанският гранд Реал Мадрид има силен интерес към бранителя на Пари Сен Жермен и Франция Преснел Кимпембе, съобщава “Defensa Central”. Според информациите, „белите“ търсят още подкрепление в отбрана, след напускането на Серхио Рамос и Рафаел Варан това лято. Карло Анчелоти лично е пожелал френската звезда на „Сантиаго Бернабеу”. Кимпембе е […]