Лотария за ваксинирани, наградата – апартамент за $1,4 милиона!

NetNews

Нов апартамент на стойност 1,4 милиона долара ще бъде голямата награда в специална лотария, която ще се проведе в Хонг Конг само сред жителите, напълно ваксинирани срещу коронавируса. Целта е да се насърчат хората да се включат по-активно в правителствената имунизационна програма, съобщи БГНЕС като се позова на South China Morning Post.

Голямата награда ще бъде осигурена от голяма брокерска къща. Останалите 20 победители ще получат банкови карти на стойност 13 000 щатски долара.

На свой ред администрацията на международното летище в Хонг Конг инициира томбола от 60 000 безплатни самолетни билета за своите служители и жители на града, които ще получат две дози от ваксината до края на септември.

Правителството на Хонг Конг е загрижено за ниския процент на имунизирани сред населението, особено сред младите хора. В мегаполиса с население от почти 8 милиона души 17,6% от жителите са получили първа доза ваксина, а едва 12,9% са си поставили по две.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина тежко раненият младеж от зверската катастрофа край Козлодуй

Почина тежко раненият младеж от зверската катастрофа край Козлодуй, съобщи BulNews. Фаталният инцидент стана на 5 май, на пътя между атомния град и Лом. Припомняме, че 28-годишният водач изгубил контрол над управлението на колата при изпреварване, излязъл от пътното платно и се преобърнал няколко пъти. Вследствие на инцидента шофьорът загина […]