Лотар Матеус предвижда раздялата на Байерн с една от най-скъпите звезди в клуба

NetNews

Лотар Матеус направи поредната си смела прогноза за Байерн Мюнхен, като този път предвиди раздялата на клуба с един от най-скъпите футболисти в историята – Лирой Сане.

Носителят на „Златата топка“ от 1991 г. сподели пред Sky Sports, че бързоногото крило не оправдава високите очаквания върху себе си и посочи, че от февруари насам той няма гол или асистенция с червения екип.

Сане струваше на „баварците“ €60 млн. през 2020 г., когато пристигна от Манчестър Сити, но за две години той допринесе само с 24 гола и 27 асистенции. Подобна статистика би могла да изглежда впечатляваща, ако все още играеше за Шалке 04, но летвата в Байерн е много по-висока от това.

На този етап не е ясно дали 26-годишният нападател има конкретни опции пред себе си, но надали ще му е трудно да си намери нов отбор с оглед нуждата на толкова много клубове от футболист с подобен профил.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Беларус одобри налагането на смъртно наказание за тероризъм

Горната камара на беларуския парламент одобри законопроект, предвиждащ възможността за смъртно наказание за опит за терористичен акт, предаде държавната агенция Белта, предаде dariknews.bg. В края на април депутатите на Беларус приеха на две четения законопроект за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, предлагащ възможността за прилагане на смъртно наказание при […]