Лоши новини за едно от момичетата от катастрофата в Бургас

NetNews

18-годишната Пламена Балабанова от Бургас е в много тежко състояние след сблъсъка на БМВ в стълб в морския град, пише "Флагман".

Близките на ученичката от Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" зоват за помощ. Момичето се нуждае спешно от кръв, за да бъде спасен животът ѝ.

"Пламена е в кома, на командно дишане. Много сме притеснени. Лекарите дават малък шанс, че ще се оправи. Много лошо си е ударила главата при катастрофата. Не ни дават повече информация от УМБАЛ-Бургас. В момента съм на летището и се прибирам от чужбина. Нямам обхват, изтръпвам при всяко звънене на телефона", каза вуйчото на пострадалото момиче Иван.

Припомняме, че тежката катастрофата стана рано тази сутрин. В района на Капчето и магазин Mr. Bricolage, лек автомобил БМВ с бургаска регистрация се е подхлъзнал на мокрия асфалт и се е забил в ел. стълб. В колата са се придвижвали Пламена, още едно момиче и момче – шофьорът на БМВ-о, който вероятно не е успял да овладее немския автомобил.

По непотвърдена информация, водачът се е разминал само с уплаха, второто момиче е със счупен крак. Най-тежко е пострадала Пламена, която е била на задната седалка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха риба с човешки зъби

Риба със зъби, които приличат на човешки, беше заловена в гр. Нагс Хед, Северна Каролина, съобщи BBC News. Специалисти определиха по разпространената във Facebook снимка, че става дума за овчеглава риба. Тя има няколко реда кътници, с които да раздробява плячката си. Името си дължи на приликата с овча муцуна. […]