Лудогорец загуби от Динамо Киев с 1:4

NetNews
Лудогорец загуби от Динамо Киев с 1:4

Снимка: БГНЕС

Лудогорец допусна тежко поражение от украинския шампион Динамо Киев с 1:4 в поредната си проверка на турска земя.

Динамо поведе с 2:0 още до почивката. Резултатът бе открит от Денис Гармаш в 16-та минута, като провинилият се за разградчани Мануел Шоу преждевременно към съблекалните. Главният съдия първоначално му показа жълт картон, но заради протест на футболиста, последва втори такъв и съответно червен. В края на полувремето Витиньо покачи на 2:0 от близка дистанция.

В началото на втората част киевчани оформиха класиката след точната интервенция на Микола Шапаренко. Около четвърт час преди края на редовното време Скорун реализира за 4:0. Възпитаниците на Анте Шимунджа все пак реализираха почетен гол чрез Кирил Десподов. Футболист на България за 2021 година отбеляза от дузпа.

Утре българският шампион излиза на терена за поредна проверка, като този път съперник е Динамо Тбилиси. Срещата е насрочена за 16:00 часа българско време.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследването срещу Credit Suisse и българската връзка?

Швейцарската прокуратура преследва около 42,4 милиона швейцарски франка (45,5 милиона долара) като обезщетение от Credit Suisse в процес за пране на пари, който трябва да започне на 7 февруари, съобщи в понеделник швейцарският федерален наказателен съд, пише Ройтерс, цитиран от Dir.bg Службата на главния прокурор повдигна обвинение срещу банката през […]