Лудогорец не прости и на Ботев

NetNews

Българският шампион Лудогорец спечели гостуването си на Ботев Пловдив с 2:1 в първи мач от петъчната програма на третия кръг от плейофите в първата шестица на efbet Лига. Спас Делев откри в 39-ата, а Па Конате изравни в 45-ата минута. Джеймс Ето’О обаче си отбеляза автогол в 56-ата минута и по този начин донесе трите точки на разградчани.

С тази победа „орлите“, които вече си осигуриха шампионската титла, имат 73 точки. Сблъсъкът беше важен за Ботев в битката за челните места в класирането. „Жълто-черните“ остават трети с 49 точки, с три повече от четвъртия Черно море, който малко по-късно обаче приема Левски, който е със същия актив като „моряците“.

В следващия кръг Ботев, който записа втора поредна загуба след тази от Левски, гостува на ЦСКА, докато Лудогорец приема Черно море.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Михаела Маринова остана без гадже

Певицата Михаела Маринова и приятелят ѝ Александър Дюлгеров май са приключили с любовта си. Напоследък двамата са все по-рядко заедно и то при важни поводи, което поражда съмнения за съдбата на взаимоотношенията им. За раздялата на Маринова с футболиста Дюлгеров говорят значителни факти. Двойката не е изкарала заедно празниците, а […]