„Лудогорец“ постигна категоричен успех над „Левски“ на „Герена“ (ВИДЕО)

NetNews

„Левски“ загуби от „Лудогорец“ с 0:3 в последен мач от 24-ия кръг. Първото попадение падна в 8-ата минута, когато Кирил Десподов навлезе в наказателното поле, пусна към Кешеру, който прати топката във вратата на Микулич. В 11-ата разградчани удвоиха аванса си. Каули Оливейра вкара втори гол с изстрел от границата на наказателното поле, а в 77-ата реализира и за 0:3.

В 16-ата минута Мартин Райнов пробва изстрел от дистанция, но прати топката над вратата на Кахлина. Минута по-късно Микулич улови топката преди Кешеру да успее да играе с нея.

В 23-ата минута Мартин Петков стреля в стената от фаул, а след това Живко Атанасов опита задна ножица, но прати топката в аут.

В 30-ата минута Мартин Петков центрира в наказателното поле, но топката излезе в аут. Две минути след това Михайлович опита удар с глава, но Кахлина улови.

В 36-ата минута Мартин Петков стреля покрай вратата на шампионите Три минути по-късно Текпетей пусна остър пас към Десподов, но той не успя да я засече.

Две минути преди края на първото полувреме Здравко Димитров влезе на мястото на Ивайло Найденов.

В 49-ата минута Кахлина без особени затруднения отрази удар на Здравко Димитров. В 52-ата минута Бари не успя да отправи удар и вместо във вратата на Кахлина прати топката в аут.

Десет минути след това Андриан Краев стреля покрай вратата на Кахлина. Последва седми корнер за "сините" в мача, но изпълнението му не доведе до опасност. В 67-ата минута Сисиньо центрира в наказателното поле, но Живко Атанасов се намеси добре.

В 70-ата минута Ману пробва силен диагонален удар, но не намери целта.

В 77-ата минута Елвис Ману излезе сам срещу вратаря, Микулич изби, но Каули добави топката с глава за 0:3.

Така Лудогорец възстанови преднината си от девет точки пред втория Локомотив (Пловдив), докато Левски отстъпи с една позиция в таблицата и вече е девети за сметка на Царско село, чийто тим по-рано победи ЦСКА с 2:1.

ВИДЕО:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=3dfbd34059" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Стоичков с емоционални слова в "Забраненото шоу на Рачков"

Най-великият български футболист Христо Стоичков бе специален гост на „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия. Единственият носител на Златната топка говори за различни теми. „С мерак, с много труд и винаги следващ мечтите си. Така ме харесват в Каталуния и това са причините. Навремето ми помагаха съотборниците, тъй като […]