Лудогорец се прицели към нападател от Висшата лига

NetNews

Лудогорец проявява интерес към словенския национал Ян Млакар. Според nogomania.com, разградчани искат да привлекат нападателя под наем. 22-годишният футболист от 2019 година е собственост на английския Брайтън, но през миналия сезон игра като преотстъпен в Марибор.

Интерес към нападателя има и хърватския Хайдук Сплит. Самият играч предпочитал предложението на Лудогорец, тъй като повече го удовлетворявали финансовите условия. Освен това словенското издание твърди, че сумата за наема е повече по силите на „орлите“.

Брайтън купува Ян Млакар през 2019 г. срещу 3 милиона евро. Сумата е поделена от Марибор и Фиорентина, които съвместно държат правата на играча. Словенецът така и не успява да запише мач за „чайките“ във Висшата лига. Той е преотстъпван съответно на КПР, Уигън и Марибор.

В момента Ян Млакар е на лагер с националния отбор на Словения, за който има два мача и един гол.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Даниел Митов: Бойко Борисов не е свързан с Божков

Ползвайки американските санкции те (служебното правителство, бел. ред.) ще се опитат да ударят по бизнес, които не са им интересни. Трябва да внимаваме много при прилагането на тези санкции да не започнем да дискриминираме хора, които нямт нищо общо с корупционните схеми. Бизнесът в България не е толкова голям. Това […]