Лудогорец уреди нов треньор, подписва още утре

NetNews
Лудогорец уреди нов треньор, подписва още утре

Снимка: Lap.bg

Анте Шимунджа ще пристигне утре в Разград, за да парафира договора си като старши треньор на Лудогорец, разбра „Тема Спорт“.

Словенецът бе вариант номер 1 за нов наставник на „орлите“ и по всичко личи, че именно той ще води тима през пролетта. Още утре Шимунджа пристига за финални разговори, да се запознае с базата в Разград и ако всичко е наред, ще подпише договор, съобщава Gol.bg.

Припомняме, че словенският специалист се изправи с неговия Мура срещу Лудогорец през лятото в сблъсък от 2-ия предварителен кръг на Шампионската лига. Тогава българският клуб продължи напред след 0:0 в Словения и 3:1 в Разград.

По-рано днес медиите в родината му пък съобщиха, че Анте Шимунджа се е разделил официално с Мура.

Лудогорец ще спази линията да започва новата година с нов треньор. Това е трета поредна зимна пауза, през която „орлите“ назначават чуждестранен наставник.

Още за новия наставник на Лудогорец четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Годината за Facebook: Лавина от кризи, но и промени

На 4 февруари 2004 г. второкурсникът в Харвардския университет Марк Зукърбърг пуска Facebook – платформа, която е изградил с цел да свързва студенти от висшето училище едни с други. Само за ден над 1000 души се регистрират. Малко по-късно социалната мрежа излиза извън пределите на Харвард и се превръща в […]