Лудогорец ще се разделя с Вандерсон и Сисиньо

NetNews

Лудогорец ще се разделя с Вандерсон и Сисиньо

Снимка: Lap.bg

Лудогорец може да с е раздели с десния си бек Сисиньо. Договорът на бразилеца изтича през юни и засега не са водени разговори за нов, пише Gol.bg.

33-годишният защитник дойде в Разград преди близо 7 лета – юли 2015 г. За последно Сисиньо, който има и български паспорт и дори игра за националния ни отбор, удължи своя контракт през януари 2020 г. Тази зима обаче не последва ново преподписване.

Интересното е, че другият десен краен бранител Жордан Икоко е с изтичащ договор през юни. Той обаче дойде по-скоро, така че с очаква неговият да бъде удължен.

Със сигурност „орлите“ ще се разделят през лятото и с още един бразилец – Вандерсон. Контрактът на 34-годишното крило е до юни месец.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Възраждане" на протест, не искат чужди военни бази

Снимка: БГНЕС Членовете и симпатизанти на партия „Възраждане“ излязоха на протест по време на официалната визита на американския министър на отбраната Лойд Остин у нас. Протестът започна от Министерство на отбраната и след това се премести пред Министерския съвет, като вече е спряно движението през Триъгълника на властта. Партията обяви, […]