Лука Йович: Не искам да уча испански език

NetNews

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович много бързо възроди кариерата си, след като се завърна в бившия си клуб Айнтрахт (Франкфурт) под наем до края на сезона. Сърбинът вече има 3 гола на сметката си, макар да е записал само 76 минути за германския клуб. Той вероятно ще се завърне на "Сантиаго Бернабеу" след изтичане на наема му през лятото, тъй като Айнтрахт не може да си позволи да откупи правата му. На този етап обаче бъдещето на нападателя остава несигурно, а като че ли той няма желание отново да облече екипа на "Белия балет".

"Много съм щастлив, че се завърнах. Чувствам се прекрасно и това си личи от изявите ми на терена. За целия си период в Реал Мадрид вкарах само два гола, а в Айнтрахт вече имам три. Този град и този клуб са създадени за мен. В Мадрид бях преследван от лош късмет. Контузиите ми повлияха, имах трудности с адаптацията. Имах късмета да тренирам с някои от най-добрите играчи в света. Натрупах опит и смятам, че станах по-добър футболист. Макар че сега играя по-често, мога да говоря само с позитиви за Реал Мадрид. В такъв клуб никога не е лесно. Там стилът е различен, напрежението е по-голямо. Затова се стигна и до решението ми да се завърна тук. Не искам да гледам към бъдещето, фокусиран съм върху Айнтрахт. Искам да си върна формата на 100% и да започна да играя по 90 минути. Няма нужда да доказвам нищо на никого. Знам, че съм добър играч и благодаря на всеки, който го забелязва. Моят испански? Вече спрях да ходя на курсове. Започнах да уча езика в Мадрид, но вече спрях", призна Йович.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

349 нoви случая на коронавирус от 4 532 тecтa

Вчера бяха регистрирани 349 нoви случая на коронавирус от нaпрaвeнитe общо 4 532 тecтa. Според Единния информационен портал това прави 346 случая по-малко oт прeдния дeн. 3 108 от тестовете са по метода PCR и от тях 222 са положителни. В същото време са направени 1 424 бързи антигенни теста, […]