Любима двойка от „Един за друг“ си тръгна на крачка от финала (ВИДЕО)

NetNews

Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан обратно вкъщи два дни преди финала на „Един за друг“. Търпението, хладнокръвието и късметът изневериха на Даяна и Йордан в сложната игра и семейството от Велико Търново загуби за втори път шанса да се бори за голямата победа в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир, съобщи dariknews.bg.

Според условието на играта всички двойки трябваше да играят едновременно, а провалът за една от тях беше равностоен на отпадане. Най-бързо в играта с блокчета се справиха Поля и Димитър,следвани от Гергана и Радослав, Теодора и Генади. Заедно с Даяна и Йордан, в края на оспорваната битка останаха Симона и Борислав, които бяха по-бързи с едва няколко секунди и успяха да извоюват мястото си в надпреварата.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FedinzadrugTVshow%2Fvideos%2F1168244153976657%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=“560″ height=“314″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

„Оставаше ни се в играта и бяхме сигурни, че можем да я вземем, но така е било писано. Ние надминахме себе си тук. Това, което човек може да изживее в „Един за друг“, няма къде другаде да му се случи – такива емоции, такива приключения и такъв адреналин! Благодарни сме, че бяхме част от предаването и че се запознахме с толкова приятни хора. Научихме много и се прибираме по-влюбени, по-силни, по-сплотени и по-мотивирани от всякога!“, споделиха Даяна и Йордан.

Какви предизвикателства още очакват оставащите четири двойки? Как ще отпразнуват участниците любовта си в следващия епизод на „Един за друг“, не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Циклонът Якекан връхлетя Уругвай и Бразилия

Уругвай беше засегнат от силни ветрове и високи вълни, когато субтропичен циклон премина през Южна Америка, съобщава Би Би Си. 23-годишен мъж загина, когато дърво падна върху къщата му при пориви от 98 км/ч в столицата Монтевидео. Крайбрежните пътища бяха покрити с пяна, надигната от вълните. След като удари Уругвай, […]