Любимите алкохолни напитки на кралското семейство

NetNews

Независимо дали сме навън с приятели или вкъщи след тежък работен ден, повечето от нас си имат любимо питие, към което винаги посягат, за да разпуснат. Членовете на британското кралско семейство не са никакво изключение от това правило, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и кои са любимите алкохолни напитки на Кейт, Уилям, Хари и кралицата. Меган Маркъл Херцогинята на Съсекс е ценител на виното и по-специално на червеното. Меган споделя, че няма нищо по-хубаво в края на дълъг ден да се насладиш на чаша вино. Кралицата Любимото питие на кралицата е джинът. Кралският двор дори произвежда собствена марка джин. Ако пие по време на вечеря, нейно кралско величество избира любимото си немско сладко вино.

Принц Хари Като типичен британски мъж, Хари винаги залага на голяма халба бира. Принцът многократно е засичан в различни местни пъбове, където се наслаждава на любимата си напитка. Кейт Мидълтън Това може да звучи изненадващо, но херцогинята на Кеймбридж не си пада по изискани вина и коктейли, а залага на халба с бира Guinness. Двамата с Уилям често са засичани на специални събития и фестивали свързани с бирата. Принц Уилям След толкова ценители на бирата, принцът не прави изключение и смело влиза в списъка на кралските членове, любители на тази напитка.

Камила

Съпругата на принц Чарлз е истински ценител на виното. Тя е президент на Британската асоциация на лозарите и твърди, че отношението ѝ към виното е типично френско.

Принц Чарлз Любимата му напитка на принц Чарлз е шотландско уиски, като предпочита отлежалите 15-годишни варианти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хаос и несигурност: Румъния изпадна в нова криза

Коалиционни интриги, министерски рокади и оставки – политическият хаос в Румъния в последните седмици се засилваше. Във вторник се стигна и до неговата кулминация: правителството на националлибералния премиер Флорин Къцу, което управлява от едва девет месеца, падна след вот на недоверие, иницииран от опозиционната Социалдемократическа партия. Така Румъния отново остана […]