Любопитни факти за изневярата

NetNews

Знаете ли, че тези хора, които инвестират емоционално във връзката си с друг човек, без дори да имат физически контакт с него, са хора, за които в официалната им връзка почти не е останало място за надежда. Ето още няколко интересни факта за изневярата:

1. Проучване установява, че при половината от пациентите, приети в болницата за счупени пениси, те са възникнали по време на афера.

2. Изследователите смятат, че мъжете по време на афера са склонни на повече експерименти, включително да правят секс на нетипично място.

3. Изследване от 2012 г. съобщава, че внезапната смърт по време на секс е по-често срещана, когато мъж прави извънбрачен секс в непозната обстановка, отколкото когато е със съпругата си у дома.

4. Извънбрачният секс може да е стресов фактор за сърцето, защото обикновено любовницата е по-млада, както и защото сексът често е след прекомерна употреба на алкохол.

5. Изневярата обикновено се случва във фазата на другарската любов, когато двойките са се установили, имат деца и рутина, която са изградили заедно.

6. Внезапната промяна в сексуалния нагон на съпруга може да бъде червен флаг за афера. Когато мъжът започне да изневерява, той става хиперактивен сексуално.

7. Жените са склонни да изневеряват за емоционално удовлетворение. Мъжете изневеряват повече от сексуална мотивация.

8. Изневярата не е водещата причина за развода. Да, една афера може да унищожи брака, но основната причина за разводите са парите.

9. Измамените мъже рядко казват на жените си, че са изневерили. Без да бъдат питани, само 7% от мъжете признават това на жените си.

10. Макар че изневярата засяга всички демографски групи, тя се случва по-често при такива, при които единият партньор до голяма степен зависи от доходите на другия.

11. Има определени предупредителни знаци, че партньорът може да изневерява, като внезапна промяна в поведението – положителна или отрицателна. Ако партньорът внезапно стане супер критичен, или пък започне да прави прекалено много подаръци, бъдете внимателни!

12. Онлайн изневярата, без физически контакт, може да бъде най-опасният вид изневяра. Да инвестираш емоционално в друг човек, често означава, че си се отказал от брака си.

13. Проучване разкри, че над половината от изневеряващите са пожелали да кривнат в топлите сезони, когато времето е хубаво и хормоните бушуват.

14. Въпреки че терапията може да спаси една двойка, няма формула за спасяване на брака.

15. Някои експерти предлагат да се позволи на предадения партньор да обсъжда аферата в продължение на 15 минути всеки ден в продължение на толкова дни, колкото е необходимо.

16. Изневярата не означава, че бракът е приключил. Над 50% от браковете преживяват изневяра, въпреки че все още могат да се разпаднат от други проблеми в бъдеще.

17. В едно проучване 56% от мъжете, които изневеряват, заявяват, че са в много щастливи бракове; и само 34% от жените са казали същото.

18. Проучване на университета в Бингхатън свързва генетичната вариация с изневярата. Същата вариация е свързана с консумацията на алкохол, хазарта, любовта към филмите на ужасите и отвореността към нови социални ситуации.

19. Проучване разкрива, че повече от половината от изневеряващите жени очакват мъжа, с когото изневеряват, да плати за нощите им заедно. Повече от 70% от изневеряващите жени очакват и подаръци от своите любовници, докато по-малко от 20% от мъжете смятат, че трябва да купят на жената подарък.

20. Дори да осъзнае, че аферата му причинява болка на семейството му, мъжът е склонен да продължи да изневерява. Особено ако не се чувства дооценен и желан у дома си.

21. Според друго проучване 66% от американците смятат, че хората изневеряват на съпрузите си по време на командировки.

22. Проучване на университета във Вашингтон установява, че сред съпрузите, които изневеряват, 46% от жените и 62% от мъжете го правят с някого, когото са срещнали на работа.

23. Близо 1/3 (32%) от жените, които са признали, че са имали сексуални изкушения, казват, че те са били свързани със старите им тръпки. При мъжете това са само 21%.

24. Приблизително 69% от съпрузите, които са изневерявали, никога не са го считали за възможност и не са вярвали, че са склонни към изневяра.

25. Жените се страхуват, че мъжете с по-дълбок глас са по-склонни да им изневерят. Мъжете смятат, че жените с по-висок глас е по-възможно да им сложат рога.

26. След блондинките, червенокосите са вторите най-склонни към изневяра, следвани от брюнетки и чернокоси жени.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Английски фенове ядоха бой в Германия

За пореден път британски фенове бяха въвлечени във физическа саморазправа преди гостуването на техния любим клуб в чужда страна за мач от европейските клубни турнири. Този път обаче информацията от Германия е, че агресията не е била предизвикана от англичаните. Kicker съобщи за организирана атака от страна на ултраси на […]