Ани Салич слиза от екран

NetNews

Популярната новинарка Ани Салич намекна, че мисли за „пенсиониране“ от екрана и дилемата дали при евентуалното ѝ оттегляне ще продължи да бъде уважавана от зрителите и колегите, както в момента, я измъчвала отсега, пише вестник Ретро.

В подобни размисли журналистката изпаднала навръх скорошния си рожден ден. Ани е сред малкото тв звезди, които не страдат от скрупули по отношение на възрастта си и никога не е криела истинските си години.

„Няма как да не си призная, че започвам 53 години… От снощи телефонът ми не е спрял, а аз нямам толкова ръце и време да отговоря на всички. Ето защо тук благодаря за топлите думи и усмивки, които ми изпращате откъде ли не! И дано да се радвам на същото внимание и уважение, когато сляза от екран… Кажете по едно наздраве за мен довечера“, написа водещата на новините по Нова тв в своя личен профил във Фейсбук. Неведнъж Ани е споделяла, че е крайно изморена от бързите обороти, на които живее, и че телевизията ѝ e дала, но и взела много. Досега тя не се е осмелявала да предприема кардинална промяна и никога не е падала от екран. Отказа се обаче да прави шоута и програми извън новинарските емисии, които ангажират голяма част от времето ѝ. Не е ясно дали обаче Салич ще изкара до пенсионна възраст в нюзрума.

За плановете си за смяна на амплоато, тя даде ясна заявка още преди няколко години, когато се разбра, че е станала студентка отново на 50. Тв звездата взе диплома по сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военната академия „Г. С. Раковски“, където завърши магистърски курс. Тя защити знанията си с отличие и се похвали, че е изключително интересно да учиш на тази възраст и следването е едно от предизвикателствата в живота ѝ, което ѝ е донесло голямо удовлетворение. С новата диплома журналистката би могла да работи като експерт по антитероризъм – сфера, която за нея представлява интерес. Припомняме, че водещата на новините е завършила английска езикова гимназия в родния си Благоевград, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София. Преди да стане едно от най-разпознаваемите тв лица, е работила като преводачка, библиотекарка, секретарка и дори е продавала лекарства.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вежди Рашидов: Корабът на ГЕРБ не потъва

Корабът на ГЕРБ не потъва. Аз не съм предател. В момента има национален блок против партията. Затова в трудния момент аз оставам в ГЕРБ. Не става въпрос само за премиера Борисов. Там видях едни изключително умни и интелигентни хора. Това коментира в ефира на bTV Вежди Рашидов, който обаче отказа […]