Антония Петрова тотално се състари

NetNews

Една от най-одумваните и оплювани победителки в конкурса „Мис България“ Антония Петрова видимо се състари. И това си личи въпреки филтрите, използвани върху лицето ѝ по снимките. Излъчването на дамата изглежда с години по-зряло от реалната ѝ възраст.

Както знаем, Антония Петрова е на 37 години, но още на конкурса преди повече от десет лета всички я смятаха за по-възрастна, отколкото е. Потребители в мрежата са категорични, че колкото и да се опитва да се подмладява, генът си е ген, пише Флагман.

„Да, Тоца определено има добър ген откъм фигура – висока и слаба е. Но Господ не ти дава всичко и тя определено не е младолика. Винаги е изглеждала по-дърта от годините си, което занапред ще ѝ играе много лоша шега“, коментират из мрежата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Москва няма завишени очаквания от срещата Путин - Байдън

Москва няма завишени очаквания от предстоящата на 16 юни в Женева среща между президентите на Русия и на Съединените щати Владимир Путин и Джо Байдън. Това заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров. По време на участието си в международния форум „Примаковски четения“, посветен на покойния бивш премиер и […]