Бони призна кои са най-тежките обиди, които е понасяла

NetNews

Бони за пореден път направи болезнено откровено признание и разбуни духовете на последователите си. Гласовитата изпълнителка не се притеснява да споделя емоционални моменти от настоящето и миналото си и да изненадва феновете си с култови коментари. Този път тя открехна завесата към вътрешния си свят и сподели пред тях за две нанесени от хората обиди в живота ѝ, които е преглътнала през годините, но никога не е забравила, пише woman.bg.

"Преди много години ми казваха две неща: "Фалшиво пееш, певица няма да станеш" и "Лека жена в къщата си не ща". Ееее… и певица СТАНАХ, и лека жена… НЕ СТАНАХ", пише изпълнителката в профила си в социалните мрежи. С това 47-годишната изпълнителка категорично изтъква пред феновете си, че никога не трябва да се поддаваш на лошите оценки за себе си, а да вярваш в качествата си и никога да не спираш да преследваш мечтите си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BONI (@boni_official_star)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Черно море с 19 футболисти за Царско село

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 19 футболисти за първия мач от сезон 2021 г.. "Моряците" гостуват на Царско село, а с този двубой ще бъде дадено началото на новата кампания в Елита. Заради наказания срещата пропускат капитанът Даниел Димов и бранителят Цветомир Панов. С контузия е […]