Буйни страсти заради темата „София срещу провинция“ в шоуто на Рачков

NetNews

И тази неделя „Забраненото шоу на Рачков“ разбуни духовете на забавата с една вечна тема: „София срещу провинция“. Рап батъл, пътешествие през столицата, телевизионна игра, емоционални музикални изпълнения и една неочаквана вокална формация преведоха зрителите на NOVA през едно своеобразно пътуване из цяла България.

Плеяда от звездни гости отново изгряха на сцената на предаването, а любимият водещ Димитър Рачков успя да изненада както тях, така и зрителите.

В третото издание на „Забраненото шоу на Рачков“ феновете се насладиха на няколко забележителни музикални изпълнения.

В същинска рап битка влязоха двама любими български рапъри – Бат Венци и 100 KILA.

Представител на столицата бе Бат Венци, а 100 KILA веднага отговори, защитавайки честта на морската столица Варна с рими. Васил Найденов зарадва публиката и зрителите с брилянтни изпълнения на две от най-любимите български песни – „Синева“ и „На случайна гара“, акомпаниран от китариста Стоян Бозов.

Шоуто отново изненада с нетипична музикална формация – Дара, Фънки, Геро, Рафи, Милица Божилова, Стенли и Веселин Маринов закриха предаването с миксирано изпълнение на едни от най-емблематичните български песни за градове. На сцената на шоуто Стенли с изключително емоционално изпълнение на „Любовта, без която не можем“ почете паметта на основателя на група „Тангра“ Косьо Марков, който ни напусна през изминалата седмица.

Водещият Димитър Рачков посрещна на сцената и Соломон Паси, а изненадата беше образно пътешествие из столицата с емблематичния трабант на българския политик. По време на пътуването той разказа нечувани и интересни истории за култови сгради в столицата, както и за забавни моменти от кариерата и миналото си. „Стани софиянец“ подложи Ники Кънчев на истинско предизвикателство. Димитър Рачков влезе в ролята на култовия си образ Ники Пънчев, а на горещия стол седна оригиналът Ники Кънчев. Забавни въпроси и весели истории направиха играта още по-смешна, а в края гостът получи и специална изненада – една от най-големите звезди на родния футбол – Георги Велинов.

Палавите баби от село Горно Драглище донесоха в студиото настроение от Югозападна България и научиха водещия на няколко нови думи.

А носителите на наградата Икар куклени актьори от представлението „Avenue Q” отбелязаха на сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ Световния ден на кукления театър. „Забраненото шоу на Рачков“ продължава и следващата неделя от 20:00 по NOVA, когато темата ще бъде „За и против силикона“, а гости ще бъдат Тита, Галена, Милко Калайджиев, Стефан Вълдобрев, Мая Бежанска и „Обичайните заподозрени“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пред ФАКТИ българи в чужбина представиха своите искания към партиите в България

Българи в чужбина, и в частност от Торонто, Канада, представиха пред ФАКТИ политическите си искания към партиите в България. С медията ни се свърза г-ца Таня Маринова, която ни изложи въпросните искания, а думите ѝ се превърнаха в поредното доказателство, че голяма част от българите, живеещи в чужбина, обичат България […]