Вашият хороскоп за днес, 16.03.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Труден ден, ще ви е нужна голяма доза търпение. Не вземайте навътре всичко, което ви казват. Гледайте да не поемате обещания и по възможност не забърквайте в спорни ситуации, като нищо може да ви нарочат за изкупителна жертва.

Телец

Много и то досадни задължения ви се оформят за днес, ако сте добре организирани, може и да успеете да отхвърлите по-рано неприятните ангажименти. Внимавайте със здравето, не сте в много добра форма.

Близнаци

Цялото си старание ще вложите в нещата, които обичате, и напук на всички черни мисли, които се реят наоколо, вие ще сте като лъч надежда за околните. Препоръчителни са спортните занимания, но по възможност без допълнителни уреди.

Рак

Днес ще се чувствате малко по-нервни от обикновено. Не е добре да разгласявате намеренията си. Гледайте да се приберете навреме у дома, не прекалявайте със служебните ангажименти.

Лъв

Въртележката на ежедневието сериозно ви е завихрила. Днес ще трябва да се справяте с множество телефонни обаждания, факсове и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора, сами си свършете работата, ако искате да има резултат.

Дева

Основните ви напрежения ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни рискове, може сериозно да пострадате. Освен това не се разсейвайте докато участвате в уличното движение, независимо дали сте с превозно средство или не.

Везни

Днес имате достатъчно енергия, но и сарказъм, за да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой друг. Внимавайте с лекарствата и алкохола. Днес е най-добре да сте на разтоварващ режим.

Скорпион

Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още утре нещата ще потръгнат според очакванията ви. Съмненията, които ви гризат ще се разсеят още с вечерната емисия “Новини”.

Стрелец

За вас денят дори може да е успешен, можете да се радвате на подкрепата на единомишленици, макар и само морална. Ще можете да видите ясно недостатъците и грешките на плановете, които подготвяте.

Козирог

Трудничък е днешният ден. Приветливата ви усмивка и чувството ви за хумор могат да се окажат най-добрите ви помощници на работното място. Приемете философски предателството на колега, на когото сте имали доверие.

Водолей

Вие дори може да спечелите от пререканията между околните, стига вие да не сте ги предизвикали. Днес погледът ви на света ще е по-скоро философски, но не гледайте по този начин и на паричните въпроси, за да не съжалявате после.

Риби

Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно грубо да наскърбите някого, уж с най-добри намерения.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Обсъждат по-сериозни ограничения в София

На фона на ръста на новите случаи на COVID-19 – обсъждат нови мерки срещу COVID-19 в София. На среща се събират здравният министър – проф. Костадин Ангелов, членове на оперативния щаб, кметът на столицата Йорданка Фандъкова и директори на болници. В града вече беше преминат тревожният праг от 600 заразени […]