Вашият хороскоп за днес, 26.05.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вмeсто да сте безпокойни, нервни и раздразнителни, бъдете мили, очарователни, сияйни. Можете го и още как, просто забравете за всички правила, които са в главата, следвайте простичкия принцип за ненасилие и всичко ще се нареди.

Телец

Лесно ще се поддавате на провокации, което може да доведе до спорове с всички заедно и с всеки поотделно. Използвайте чувството си за хумор.

Близнаци

Днес разсъдъчната ви страна ще удържи победа над емоционалната. Опитите да осмислите поривите на сърцето никога не са давали добър резултат.

Рак

Един ден, в който трябва да сте добре организирани. Не влагайте твърде много емоции в обичайните неща, бъдете ефективни и търпеливи.

Лъв

Ще се чувствате готови за подвизи, ще имате желание да свършите безброй неща. Любовта ще ви се усмихне, независимо от заниманията ви. Усмихнете се и Вие и направете първата крачка.

Дева

Чувстителни и възприемчиви, днес ще сте лесно раними. Покажете грижата и вниманието си към другите, но не се потапяйте в техните проблеми. Оставете разговорите, където са и се отърсете от всички лепкави и тегави изказвания, изгорете ги в слънчевата светлина.

Везни

Гледайте да не се разпилявате. Не се сърдете на околните, че разчитат да изпълните обещанията си, бъдете по-отговорни докажете авторитета си.

Скорпион

Консерватизъм, прагматизъм, реализъм са настроенията днес. В пълното си право сте да ги надскочите, но по-важното е да усвоите урока за ценността и постоянството. Някои простички въпроси, като например – кое ценно за мен и за какво бих бил постоянен – ще раздвижат пластовете у вас.

Стрелец

Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет.

Козирог

Битовите проблеми ще ви костват доста време и нерви. Можете, обаче да извлечете дивиденти от работата си. Погрижете се за здравето.

Водолей

Днес може напълно да разчитате на колегите си. Идеи ще имате, но ще са толкова нестандартни, че трудно ще ги реализирате. Бъдете по-практични.

Риби

Упоритост, внимание, старание и точност ще са основните ви характеристики днес, дори и себе си може да изненадате с някои от тях. Най-важното е да имате цел, а тези качества са просто пътя към нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Обсъждат новите цени на газа

Поскъпване на природния газ с близо 13% до 42,54 лв. за мегаватчас от 1 юни. Това искане на „Булгаргаз” ще обсъжда Комисията за енергийно и водно регулиране. От компанията мотивират предложението си с европейските пазари, където имало повишение на цената. Ако поскъпването бъде одобрено, то цената почти ще се изравни […]