Вашият хороскоп за днес, 27.07.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви се иска да сте толкова мили и добри, че дори и на вас ще ви се стори чудно. Грижата за другите ще ви вълнува. А колко ще ви е приятно да ви казват мили неща. Комплиментите могат да бъдат добър мотиватор, нали?

Телец

Нещата ще се развиват леко, съпроводени с известни емоционални изблици-по-скоро приятни. Субективно ще гледате на света,така че-без изводи. Нещата ще се развиват леко, макар и съпроводени с известни емоционални изблици (по-скоро приятни). Доста субективно ще гледате на събитията около вас, така че не бързайте да си правите кардинални изводи за каквото и да било.

Близнаци

Малко нервни ще сте днес. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на неспособността ви да мълчите дълго. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.

Рак

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.

Лъв

Е, имали сте и по-добри дни, но пък днес ще имате много стимули за действие. Погледнете нещата откъм положителната страна и ще се почувствате много по-добре. Пък и това ще ви мотивира.

Дева

Щастлив и ползотворен ден, особено ако забравите онази несигурност, която таите дълбоко в себе си. Намерете си практични занимания, които да погълнат времето ви, за да не изпадате в мрачни мисли.

Везни

Няма да ви е леко днес, но ако се улисате в работа, денят ще мине бързо. Днес важното е да не говорите твърде много, особено ако не ви питат. И стойте по-далеч от интригите.

Скорпион

Ден за разрешаване на личности конфликти. Бъдете готови да чуете и чуждото мнение и не мислете, че единствено вашите чувства да най-силни и най-дълбоки, може би вие твърде много говорите за тях.

Стрелец

Днес отново ще ви терзаят парични въпроси. Оставете нещата сами да се решават, без да им давате много зор. Не правете компромиси със съвестта си в името на някакво материално благополучие.

Козирог

Май имате нужда от напрежението на ежедневието, за да се чувствате истински живи.Наркотикът ви са контактите с хората. Да не се предозирате. Настроението ви ще е на завидна висота.

Водолей

Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания. Важното е да не се дразните от самите себе си.

Риби

Днес ще ви е трудно да откажете каквото и да било, особено ако ви подкупят с усмивка или мили думи. По-добре не вземайте важни решения, защото ще бъдете прекалено субективни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СДВР търси помощ за безследно изчезнал мъж

Столичното Шесто РУ издирва 40-годишния Николай Шикалков. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи. На 6 юли той е напуснал квартирата си в кв. "Овча купел", същия ден е бил забелязан за последен път в района на ул. "Екзарх Йосиф". Оттогава е в неизвестност. Издирваният мъж е висок […]