Гневен мъж налага с колан купонясващи девойки (ВИДЕО)

NetNews

За жител на един от кварталите в руския град Челябинск неделния ден не започнал никак добре. Събудила го е силна музика от кола под прозорците на дома му. До автомобила пък стояли три момичета и пушили наргиле. Импровизираното парти се случвало в пет часа сутринта. Час по-късно жителят на Челябинск си изпуснал нервите и въоръжен с колан тръгнал да разгонва шумната компания, съобщават световните издания. Разгневеният мъж удрял по бедрата и задните части, но конфликтът не приключил дотук.

Момичетата веднага записали с телефоните си побоя и подали сигнал в полицията. Според тях те не са пречили на никого и само са слушали музика на телефона си. Може би подобно извинение щеше да проработи, но те били "предадени" от собствените си акаунти в социалните мрежи, където нещата изглеждат по различен начин. А съдейки по всичко, те са събудили не само мъжа с колана, но и други жители на квартала, които са заснели действията на момичетата от прозорците на апартаментите си. Артьом Клименко, директор на управляващата компания, която стопанисва жилищния комплекс, заявил, че осъжда лудориите на момичетата и съветва жителите да се обаждат в такива случаи на полицията, вместо да прибягват до кавги. Момичетата между другото се оплакват, че в полицията само са се "посмяли над ситуацията" и сега не знаят дали търсят побойника си или не. Заради това те са разпространили видеозапис на нападението в социалните мрежи. От полицията в Челябинск съобщават, че показанията на момичетата са регистрирани и в момента се проверяват. Мъжът с колана го очаква глоба. Всъщност и момичетата ги очаква глоба – за нарушаване на обществения покой.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зл. Мострова, ИТН в Болярово: Гражданите трябва да спрат да се страхуват за живота, децата и собствеността си

Социалната сигурност на хората и спиране на обезлюдяването на населените места са едни от най-сериозните проблеми на жителите на Болярово. Тези и други актуални теми бяха обсъдени по време на среща на кандидатите за народни представители от ПП „Има такъв народ” с граждани от общината. В нея участваха водачът на листата Златомира Мострова и кандидат-депутатите Мария Петрова и Антон Станев.