Дами, не причинявайте това на гърдите си

NetNews

Дами, истината е, че често допускаме елементарни грешки, които могат да навредят на бюста, и то без дори да подозираме.

Оказва се, че ежедневно ги подлагаме на доста дискомфорт, но хубавото е, че този проблем може да се реши само с малко повече внимание от наша страна.

Ето и кои са нещата, които не бива да причиняваме на гърдите си:

Не носи грешен размер сутиен – Едва 1 на всеки 4 жени носи правилният размер сутиен. Повечето си купуват по-големи или пък по-малки. По-малкият размер е особено опасен. Знаем, че така деколтето ти изглежда по-пищно, но стягането може да наруши притока на кръв и има опасност съединителната тъкан да доведе до рак някой ден.

Не махай окосмяването с пинсета – на всяка жена се случва да забележи, че има някой и друг заблуден космен фоликул, изникнал в областта на зърната. Не бива да се опитвате да премахвате тези косъмчета с пинсета, защото това може да доведе до врастване и възпаление.

Не бъдете груби с тях – или по-точно – не се унасяйте твърде много в любовната игра, защото дори леко ухапване от партньора, може да ви причини доста болка и проблеми с тъканите.

Не си слагайте пиърсинг – всяко място, на което има обеца, може да се инфектира, а зърната са особено чувствителна област, с която не са препоръчителни подобни експерименти.

Не пушете – опасните химикали в цигарите вредят не само на дробовете, но също така съсипват еластина в кожата ни, което от своя страна води до увисването на гърдите.

Не спортувайте без спортен сутиен – дори и да не сте от най-надарените дами, не пропускайте да носите спортен сутиен, когато спортувате. Така ще предпазите нежната тъкан в гърдите ви от сериозни увреждания и болки.

Не спете по корем – напрежението, което гърдите понасят, докато спите по корем, може да промени формата им.

Не ги оставяйте без хидратация – кожата на гърдите е много тънка и лесно губи своята еластичност и може да стане суха. Не забравяйте да я хидратирате редовно с подходящи продукти!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В полунощ подновяват търсенето на черната кутия на падналия МиГ-29

От 00.00 ч. на 24 юни Военноморските сили ще възобновяват операцията по издирването на черната кутия на падналия в морето край Шабла изтребител МИГ-29. При инцидента загина майор Валентин Терзиев. Направена е профилактика на техническите средства за подводен оглед, извършен е и детайлен анализ на събрана до този момент информация, […]