Дъщерята на Стоянка Мутафова празнува рождения си ден на гроба на майка си

NetNews

Вчера единствената наследничка на великата ни актриса Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки посрещна 70-ия си юбилей на гроба на майка си.

"Отидохме сутринта на гроба на Стоянка с Евгени. Моят рожден ден ѝ беше любимата дата и затова избрах да бъда там. Болката по нея не минава, липсва ми", разкри Муки пред "Телеграф".

Голямата ни актриса много пъти е говорила на дъщеря си за нейното раждане. "Родила съм се в ден неделя, в 11 часа. Не съм издържала до края и съм се появила на бял свят в 8-ия месец", казва Грубешлиева, която дни преди личния си празник призна, че не празнува рождения си ден, откакто майка ѝ си е отишла.

"Не празнувам. Днес щастие намерих, когато отидох на гроба на майка си. Много ми липсва, това е истината. Времето минава, но болката остава", отбелязва с тъга Муки.

Усмивката в празничния ден ѝ връща мениджърът на Стоянка – Евгени Боянов, който изненадва рожденичката с бутилка шампанско и ръчно нарисуван портрет на непрежалимата Мутафова.

"Знаех какво ще я зарадва. Нея я радват нещата, свързани със Стояна, затова смятам, че този портрет я направи истински щастлива. Подарих ѝ още монета с образа на Богородица, за да я пази и закриля, и ваза с цвете", споделя пред ежедневника Боянов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Веселин Калановски, водач на Демократична България в Ямбол: Гласувах за една по-нормална, правова и развита държава

Гласувахме за бъдещето на България. За свободата ни на избор и решения, за законност, за модернизация, добри доходи и развитие на страната и най-важното – за човешкия капитал, който трябва да остава и се развива тук, у дома. Това казаха за НетНюз кандидатите за народни представители на Демократична България в […]