Жена запозна съпруга си с любовника си и …

NetNews

Жителка на американския град Портланд успа да шокира всички с това, което направи. 34-годишната Меган Дейвис и 34-годишният Брент започнали да излизат през 2011 г. и сключили брак през 2016 г. Двойката има две деца – 11-годишният Браден и 7-годишният Сидър.

Към началото на 2020 г. отношенията на двойката били помрачени. Въпреки че Меган и Брент били щастливи заедно, те се чувствали сякаш им липсва искра.

Съпругът и съпругата поживяли отделно два месеца, но решили да обсъдят проблемите в брака им и да намерят решението им.

Именно тогава Меган „запознала“ съпруга ѝ с любовника ѝ – 32-годишния Боуудбърн. Оказало се, че той е семеен приятел.

В началото Меган и Брент решили, че трети човек може да помогне да върне „липсващия елемент“ в брака им.

Меган осъзнала, че изпитва романтични чувства към техния общ приятел – 32-годишният Боуудбърн, и го поканили да се среща с нея и мъжа ѝ. Отначало той се изсмял на идеята, но след дискусия тримата решили да опитат този формат на отношения.

Меган и Брент твърдят, че появата на Бо в брака им е направила връзката им по-близка от всякога. Съпругът и съпругата се съгласили, че Брент също може да има връзки с други жени, но досега той не се е възползва от тази възможност. Децата им пък се радват, че в къщата се е появил друг възрастен, с когото могат да играят.

Полиаморията е нетипичен възглед за живота, при който човек признава съществуването на романтична връзка с няколко души едновременно със съгласието и одобрението на всички участници в такава връзка, пише jenata.blitz.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

21 юни 1996 г. Умира Кирил Варийски

На 21 юни 1996 г. умира Кирил Варийски. В последните месеци от живота си той е отвратен от тогавашна България, превърнала се в „държавата на милионерите, кучетата и пенсионерите“. На 14 юни 1996 г., седмица преди края, Варийски пише автобиография от 15 реда, която завършва с изречението „В момента съм […]