Защо сега е модерно жените да ходят без сутиен?

NetNews

Живеем в доста интересни, динамични и непредвидими времена. Пандемията от коронавирус, локдауните и самоизолацията доказаха, че всякакви планове, които имаме може да се преобърнат за миг. Не само това – COVID-19 засегна всеки аспект от ежедневието ни. Дори и модата. В това е убедена и американската модна стилистка Пета Тод, пише jenata.blitz.bg.

Тя бе категорична, че сега най-модерното и актуално нещо е жените да ходят без сутиен и на свобода да развяват гръд. Причината за това – шокиращо или не, но се оказа и коронавирусът.

„Да не носите сутиен е нещо, което носи много ползи“, категорична е Пета Тод.

Модният стилист призна, че е променила отношението си към сутиена по време на карантината.

„По време на режима на самоизолация много жени, включително телевизионната водеща Аманда Холдън, супермоделът Бела Хадид, певиците Майли Сайръс и Дуа Липа, спряха да носят гореспоменатото бельо.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bella ? (@bellahadid)

Избягването на носенето на сутиени дава на жените усещане за свобода и комфорт и изобщо не влияе на твърдостта на гърдите и увисването им“, убедена е Пета Тод.

„Имаше време, когато не бих се осмелила да изляза без бельо – страхувах се от нежеланото внимание и погледите върху свободните ми гърди. Сега излизам навсякъде без сутиен и дори не мисля за такива неща и не се притеснявам.

Ползите от това жените да не носят сутиен са много. Призовавам всяка дама да изпробва това усещане и извън дома и няма да съжалява“, обобщи модният стилист.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Людмил Христов за ФАКТИ - как се влиза в кожата на Джон Кенеди

„Блаженият“ е игрален филм на Станимир Трифонов, заснет през миналата 2020 година. Гледахме го преди няколко седмици в рамките на тазгодишното 25-то издание на „София Филм Фест“. Сюжетът стъпва на истински истории и се върти около посещението на тогава младият и още студент бъдещ президент на САЩ Джон Кенеди. Трейлъра […]