Иво Сиромахов направи пародия на изказването на Слави (ВИДЕО)

NetNews

Иво Сиромахов, писателят и част от екипа сценаристи на "Шоуто на Слави", направи пародия на изказването на Слави Трифонов. Припомняме, че вчера Дългия във включване на живо в профила си във Фейсбук обяви своя проектокабинет, който моментално разбуни духовете в страната ни.

Сиромахов от няколко седмици е водещ на вечерното шоу по телевизия 7/8, пише plovdiv24.bg. Снощния брой на предаването ще се запомни най-вече с пародията, която той направи за своя шеф. Опитът за самоирония се получи на Сиромахов. Авторът до най-малкия детайл се опитваше да имитира жестовете и изказа на лидера на "Има такъв народ." Трифонов изреди хората, които ще предложи за министри, а Сиромахов последва примера му. В неговия "проектокабинет" обаче фигурираха имената на Гъмзата, Илия Илиев, Мариан Бачев и Краси Радков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лявото в тресавището

Корнелия Нинова засега е единственият политик в България. Начетена, борбена, принципна, отлична ораторка, сдържана и обаятелна… На друго място тези качества биха ѝ позволили да стане уважавана представителка на държавата. Тук, в условията на неофеодализма, тя е чужда дори за част от своята партия. Вероятно е така, защото на работливостта […]