Ирина Шейк показа красотата си гола и натурална (ВИДЕО)

NetNews

Изумително красивата Ирина Шейк срази феновете си с откровени фотоси, които предизвикаха интереса и на жени, и най-вече на мъже. Освен традиционните снимки, този път почитателите ѝ получиха горещ рекламен видеоклип, в който звездата се появи почти както майка я е родила. Ирина седяла в студиото и позирала на фотографа в черни бикини, покривайки гърдите си с длан. Тъй като участва в реклама на козметична марка, моделката не боядисва и не оформя косата си. А също така тя сваля всичко, което би могло да отвлече вниманието на публиката от продукта. Но Ирина не е взела предвид, че в такава ситуация всякакви козметики биха представлявали най-малък интерес за феновете.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk)

14,9 милиона души са се абонирали за Инстаграм профила на моделката, а в коментарите можете да срещнете фенове от цял ​​свят. И това не е изненадващо – руският модел Ирина Шейк от Челябинска област започва работа в Европа и САЩ от 2005 година. Много модни марки мечтаят да си сътрудничат с нея, изумени от нейната красота, след които и Кристиано Роналдо, и известният холивудски красавец Брадли Купър не можаха да устоят. Моделът се среща с актьора в продължение на пет години, двамата имат и дъщеря Лея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Надежда за българска ваксина срещу COVID-19

Тази есен в страната ще бъде представена българската ваксина срещу COVID-19. Toва заяви имунологът в БАН проф. Андрей Чорбанов пред БНТ. Българската наука е свикнала да има леко неглижирано отношение. Проф. Чорбанов ще представи българската ваксина срещу вируса есента, като БАН са приучени да работят в неглижирано и подигравателно отношение, […]