Какво се случи на афтърпартито на „Забраненото шоу на Рачков“? (СНИМКИ)

NetNews

Димитър Рачков и Маги Халваджиян отбелязаха края на "Забраненото шоу" с афтърпарти в столичното заведение на Кремена Халваджиян, самата която обаче не присъства на празненството, пише Стандартнюз.бг.

На купона неотлъчно до бургазлията бе гаджето му Анита Димитрова и дори двамата позираха за първите си официални снимки като двойка. Сред почетните гости бяха братя Аргирови и македонските изпълнители на хита "Корона, чао" – Александър и Дац, които бяха специални гости на финала на първия сезон.

Както стана ясно, напук на слуховете, "Забраненото шоу" ще се завърне на есен. Второто най-рейтингово предаване на Нова след "Капките" дори обяви конкурс за нови сценаристи. Вторият сезон на формата ще стартира през септември. Рачков оповести, че отива на море, "когато каже Халваджиян" и "където поиска гаджето", но уточни и датите, на които сценичната версия на шоуто му ще гостува из България, като специалните гости са Фики и Михаела Маринова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Илхан Кючюк: Гласът от Бурса, Бирмингам и Бостън за нас тежи еднакво

Политически това е претоплена манджа, каза пред БНР евродепутатът Илхан Кючюк по темата с казаното от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ по време на посещението му в Турция. Кючюк подчерта, че смисълът им е бил пренесен неправилно в България, което е било уточнено и от Анадолската агенция. „Г-н Карадайъ каза […]