Какво си мислят мъжете по време на „кучешката поза“

NetNews

Повечето от вас са наясно, че „кучешката“ поза е любима на мъжете. Тя не се свързва с интимност и нежност, поради това, че липсва контакт с очите.

Ето какво си мислят мъжете в този момент според trafficnews.bg:

„Уау, каква гледка“

Едва ли има мъж, който да не се наслаждава на секси женско дупе, което е право пред очите му.

„Ох, дано не се изхлузи!“

Кучешката поза е леко „хлъзгава“ и не е изключено членът да се изплъзне от едната дупка и несъзнателно да тръгне към другата. Това няма да завърши добре, ако жената не го е решила, не го иска и не е подготвена за това.

Ако го правите с по-забързани темпове, бъдете внимателни да не се изплъзне и да се „удари“ в дупето ѝ, защото може сериозно да се контузите.

„Дали е прекалено бързо?“

Тази поза предразполага мъжете неусетно да се движат като добре смазана машина, вдигаща висока скорост. Някой път сексът се превръща в бясно блъскане и се налага жената да успокои темпото с няколко думи.

„Харесва ми, когато се обърне и ме погледне“

Както знаете, с тази поза нямате контакт с очите. Въпреки това, обаче, за един мъж е много възбуждащо, ако в определен момент жената обърне главата си и го погледне с мръснишки поглед.

„Да ѝ дърпам ли косата?“

Дори да е от мъжете, които не си падат по скубането, в този момент със сигурност му се струва добра идея и му идва да сграбчи косата ѝ.

„Дали да я пляскам?“

Това е поредният въпрос, който си задават и просто им идва отвътре да го направят. Трудно е да устоят след като имат хубаво секси дупе пред очите си.

„Дали тя свърши?“

Единственият начин един мъж да разбере, дали жената е получила оргазъм е, ако тя го изразява вербално или лицево. Но в този случай тя е с гръб и е трудно да се отгатне, затова тя трябва да „подскаже“ какво се случва с тялото ѝ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Още един титуляр на Реал Мадрид се контузи

Левият бек Ферлан Менди ще пропусне мачовете на Реал Мадрид до края на сезона и така Зинедин Зидан остава без всичките си титулярни защитници. Французинът има проблеми в областта на гърба и AS твърди, че той ще отсъства три седмици. Извън игра заради травми са още централните бранители Рафаел Варан […]