Код жълто в парка със Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени

NetNews

На 9 септември Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще се качат отново на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина, като концертът този път ще мине под мотото на чисто новият албум на групата, наречен "Жълт код". В него са включени 12 песни, а заглавието ни препраща към нетипичната ситуация, в която се намира светът през последната година.

"Жълтият код обикновено е предупреждение, но и очакване на позитивна развръзка. Наостряме сетива за опасност, но сме подготвени за щастлив край", разяснява идеята си авторът.

Интересен факт е, че това е първият албум, в който освен Стефан, като композитор на песни се включва и всеки един от групата – Веселин Веселинов – Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в родния радиоефир и са добре познати на феновете на "Обичайните заподозрени" – "Голяма работа" и "Лепило за брада".

Освен новите енергични парчета, заредени с як китарен саунд и въздействащи текстове, публиката на 9 септември със сигурност ще чуе и най-големите хитове на Стефан и компания. За още по-високия градус на настроението на зрителите на "Код Жълто в Парка" ще се погрижат и домакините от Арена София, където ще има обособените барове за храни и напитки. Концертът на 9 септември се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts.

Билетите за концерта "Код Жълто в Парка" на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" влизат в продажба от днес, 23 юли, в мрежата на Eventim и Bilet.bg. Билети могат да се закупят и на всяка една от касите на Bilet.bg. Цената на билетите от днес до 25-ти юли е промоционална – 20 лева, а след това – до 8 септември, ще бъде 25 лева. В деня на концерта, 9 септември, стойността за достъп до концерта ще бъде 30 лева.

Всеки фен може да използва и опцията на EVENTIM И БИЛЕТ.БГ, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона пише dir.bg.

"Код Жълто в Парка" ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Концертът на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" – Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – Еко на 9 септември ще бъде последната лятна изява на бандата в София!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Маджарова: Въоръжени лица не са нахлували в президенството

За подслушванията, делата за корупция и отхвърленото искане за отстраняването на главния прокурор Иван Гешев. В "Офанзива с Любо Огнянов" говори ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова. "Солидализирам се с мотивите на ВСС, в частност на тези, които гласуваха против отстраняването на Иван Гешев. Законовият регламент е неясен в този […]