Кои са най-известните жени играчи на покер в света

NetNews

Светът на покера е една необятна земя, в която никога няма да видим най-доброто раздаване, както и най-големият шампион. Точно това трябва да ни подсказва, че тук всичко зависи от шанса, добрата стратегия, красивият блъф и поведението на самия играч. И след като никога не можем да познаваме един човек напълно, а характерът изиграва най-голяма роля, тази игра е със свободен достъп за абсолютно всеки, включително и за дамите. А те в това отношение са просто истински майстори. Нека се запознаем с 5 от тях в следващите редове:

Лив Боаре е едно от впечатляващите имена сред аудиторията и освен като най-успешен млад играч, тази дама се радва и на един специален прякор – "желязната девица". Макар и да напомня за музикалното кредо на една много важна метал група, дамата има зад себе си приходи от приблизително 3.8 милиона долара. Помощ получава от треньора Фил Хелмут, който често се появява в различни риалити формати по покер. Нейният първи професионален успех носи сумата от 1.7 милиона долара и се смята за един от най-високите до този момент, но след това винаги се нарежда в топ 20 на големите турнири. Най-високата и позиция е 10-то място през 2017 г. на турнир в Лондон.

Анете Обрестад е норвежката гордост в покер средите и може да се похвали като една от най-успешните тийнейджърски красавици, които показаха, че покерът е едно много добро място за изкарването на джобни. В този случай същите трябва да се равняват на сумата от близо 3.9 милиона долара, защото точно толкова е изкарала Анете. През 2017 г. успява да достигне печалба от 2 милиона долара на Световните серии по покер, а преди това е ходила до Австралия, за да вземе сумата от 175 хиляди австралийски долара. Освен това не трябва да забравяме, че е била в топ 100 на големите турнири през последните няколко сезона, което и носи и достатъчно престижната награда.

Ани Дюк е единствената жена, която успява да впечатли с присъствие в американската Национална лига по покер. През последните няколко години се изгуби от професионалната сцена, но подозираме, че е заета с харченето на награди. Ани успява да спечели сумата от 4.2 милиона долара. Нейните забавления се случват напълно случайно, докато търси време за развлечение сред онлайн платформите. И макар да е трудно да открием достатъчно покер училища, за Ани не е имало такова, платформата на Silentbet позволява не само да се запознаем по-обстойно с правилата, но и да разгледаме някои интересни стратегии. С оглед на предпочитанията си, веднага ще открием и лицензирана онлайн платформа за забавление. Та Ани се озовава в една такава платформа, инвестира няколко години в игра и след това да се оттегли като особено богата и независима дама.

Кати Либерт е редовен играч в Световните Покер Серии през последните две десетилетия. За този период е успяла да прибере сумата от 6.2 милиона долара, а междувременно първата голяма печалба идва през 1997 г. с инкасирането на 250 хиляди долара. Следват и още сериозни приходи в различните турнири, които не биха могли да ни забавят в създаването на истински предизвикателства и точно това ще ни накара да се забавляваме колкото се може повече. През 2017 г. излиза на сцената за своето 19-то участие в големите турнири като прибира около 40 хиляди от събитието.

Не на последно място ще обърнем внимание на една от много успешните дами в покер индустрията. Става въпрос за Ванеса Селбст и впечатляващата кариера, която носи сумата от близо 12 милиона долара. През последните 12 години тази дама успява да спечели редица големи турнири, а най-големият приз идва от Северна Америка, когато взима със себе си чека за 1.8 милиона долара. През следващите години също се радва на успехи и ако направим сметката, тя печели по милион всяка година с тази игра. През 2018 г. дамата заяви, че напусна покера, поне за неопределено време, но мнозина подозират, че продължава да играе в различните онлайн турнири с псевдоним. Играта позволява дори това.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Домашно куче нахапа 7-годишно момче

Домашно куче нахапа 7-годишно дете в септемврийското село Варвара, съобщиха от местната полиция. Семейството на пострадалото момче и собственикът на кучето са съседи. По неустановени причини домашният любимец успял да се промъкне в двора, където играело малолетното дете. Там също имало домашно куче и между двете животни започнала свада. Детето […]