Мария съвсем обърка феновете си

NetNews

На феновете на поп фолк фурията Мария им втръсна от непредвидимите ѝ промени. Последната година миньончето нанесе жестоки щети върху кариерата си – вина, за което отчасти има личния ѝ живот.

Преди година тя заяви, че се отказва от музикалната си кариера завинаги. Половин година по-късно пък се завърна. Отказа се категорично от ходенето по участия, но малко след това пусна песен и отново се върна по чалготеките. Всичко това дойде много на нейните почитатели и мнозина просто я зачеркнаха с черен маркер, пише Шоу Блиц.

Оказва се, че Мария няма никакво уважение към публиката и няма никакво желание да пее. Прави го в моменти, в които няма мъж до себе си, който да задоволява всичките ѝ прищевки. Тези дни стана ясно, че отново е намерила такъв човек в живота си и категорично заяви, че пак къса с кариерата си.

Поп фолк звездата обърка феновете, представяйки преди няколко месеца нова песен. Тогава тя заяви, че е възобновява сценичните си изяви и дори направи клубно участие.

Сега твърди, че иска да обръща повече внимание на любовта си, на дъщеря си Марая и най-близките ѝ хора, а не да тича постоянно по задачи и да се разсейва с различни неща. На 39 години хитовата изпълнителка е убедена, че сега му е времето да се отдаде на малко почивка. Много от феновете ѝ се чудят колко ли дълго ще продължи това.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Опашки на "Калотина" заради COVID проверки и ремонти

Стотици шофьори попаднаха в капан на влизане от Сърбия през ГКПП "Калотина" през изминалата нощ. Струпването наложи движението по автомагистрала „Европа“ в участъка между Сливница – Калотина временно да бъде спряно, съобщи пътната агенция. Натовареността на пункта се дължи както на COVID проверките, така и на засиления поток от коли […]