Мегз като Клеопатра – потопи се във вана с мляко

NetNews

Дизайнерката Мигнела Каканашева, по-известна като Мегз, продължава да изненадва своите последователи с ритуалите си за засилване на женската енергия.

Вчера, когато бе първото пълнолуние за 2021 година, тя реши да тръгне по стъпките на Клеопатра и се потопи във вана, пълна с прясно мляко и рози.

Разбира се, всичко това бе запечатано от обектива, а малко по-късно тя публикува кадър от процедурата в мрежата, допълнен от типичните за нея дълги текстове и излияния.

"Засилване на женската енергия – вана с мляко на пълнолуние е силна техника за забавяне процеса на стареене и освобождаване от всички товари и нефункциониращи мисловни модели, които ни карат да изглеждаме застарени или похабени. Млякото подхранва горния слой на кожата и я прави невероятно мека и жизнена като на бебе.

View this post on Instagram

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva)

Днес ще наблюдаваме първото пълнолуние за 2021. Луната е в Лъв и днес по-силно от всякога може да заредим женската си енергия в ролята КРАЛИЦА. Кралицата е онази част от женската ни същност, която най-силно задейства инстинкта на мъжа да ловува. Тя е високо, недостъпна, лъскава, силна и мъжете повече от всичко се привличат от величествеността в тази ни женска същност. За да развиете тази част от женската си енергия трябва да се освободите от неправилно работещите мисловни модели във вас, които не ви позволяват да усетите това женско величие.

Ето четири полезни мантри за утвърждаване на тази ни женска роля: – Освобождавам се от всичко, което ме принизява, унижава и отслабва енергията ми. – В сърцето си усещам чистота, лекота и радост. – Изпълнявам мисията си с вдъхновение и увереност. – Да бъда себе си е мое висше право!

Днес полезни практики са взимане на вана или дълъг душ, които да отмият всички неща, от които искаме да се освободим. Да си запалим свещи. Също – ако използваме кристали или обичаме полезни, билки или цветя да ги добавим и подредим в красива атмосфера около нас. Да напишем на лист от какво искаме да се освободим, а после да изгорим листа и да се освободим психологически от товара, който ни е пречел",пише Каканашева.

Междувременно, преди няколко дни Мегз за пореден път скандализира със своите действия. Първоначално тя се оплака във Facebook, че лифтът за “Седемте Рилски Езера” не е работел заради силен вятър, но добави, че неините "верни приятели там" са я качили с шейна, за да може да направи своите практики за възстановяване на женската енергия.

Последва публикуване на няколко кадъра, от които се вижда, че въпросните методи тя изпълнява само по бански сред минусовите температури и снега.

View this post on Instagram

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva)

Потребители в мрежата, обаче не пропуснаха да забележат, че изкачвайки Седемте Рилски езера, блондинката е с прическа, грим, палто и облекло, което със сигурност не е подходящо за планина, а по-скоро за дискотека.

Всичко започна през месец октовмри 2020 година, когато Каканашева прекара 2 дни в мълчалива медитация на Рилските езера и по конкретно на езерото “Окото”, което е на 2440м надморска височина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стотици арестувани в Русия (СНИМКИ)

До обяд на 31 януари полицията задържа над 500 души в 35 руски града по време на масови протести залели държавата с искане да бъде освободен опозиционера Алексей Навални, съобщи неправителствената организация "ОВД Инфо". Началото на протестите бяха Далечния изток и Сибир, редица градове като Омск, Владивосток, Хабаровск, Новосибирск и […]