Мечка нахлу при жена, ползваща външна тоалетна (ВИДЕО)

NetNews

Жена в Аляска разказва, че е "скочила и е изкрещяла", след като е била нападната от мечка, докато използвала тоалетната, съобщи Би Би Си.

Шанън Стивънс била ранена, докато използвала отдалечена външна тоалетна край езерото Чилкат. След като чул писъците ѝ, братът на Стивънс отишъл да види какво е причинило шумотевицата, само за да открие главата на мечка в дупката на тоалетната. Шанън казва, че раната е причинена или от ухапване, или от нокътя на животното.

Тя прекарвала уикенда в юрта с брат си Ерик и приятелката му, когато се случил инцидентът. По-рано вечерта били приготвили колбаси на открита камина. "Излязох и седнах на тоалетната и веднага нещо ме захапа за дупето, когато седнах", каза тя. Изкрещяла на брат си, който излязъл с факел, за да ѝ помогне. След като го насочила към тоалетната, Ерик видял „точно там, на нивото на тоалетната седалка,мечешка физиономия“, каза той.

Те изтичали в юртата, решавайки там да чакат настъпването на деня. Шанън обработила раната си с помощта на аптечка. На следващата сутрин те забелязаха следи от мечи лапи до камината и пристройката. Биологът от Аляска за риба и дивеч Карл Кох каза пред KTOO News, че смята, че животното е било черна мечка . „Тя може да е единственият човек, на когото това се е случвало. Не бих се изненадал, ако през годините и на други хора са се случвали странни неща – но през февруари да седнеш в пристройка и да ти се случи нещо подобно е много необичайно.”

Шанън казала пред „Анкъридж дейли нюз”, че в бъдеще ще практикува практиката „първо гледай, после сядай”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Камелия Иванова: Разпродават България, чужденци изкупуват минералните ни извори

“България се разпродава. Израелски фирми изкупуват минералните ни извори. 200 израелски фирми са станали собственици на земя и терени, разположени в близост до извори на минерална вода у нас.Това показват данни на икономическото ведомство.“, пише Камелия Иванова в страницата на бизнесмена Васил Божков във Фейсбук, цитирана от Евроком. Публикуваме без […]